Poklon katalog najromantičnijih filmova od danas u Video klubu za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih. Provedite mesec ljubavi uz najromantičnije filmove koji će od 7. do 21. februara biti dostupni za SBB, EON van SBB mreže i Total TV korisnike u okviru specijalnog poklon kataloga u Video klubu.

Prva dokumentovana poruka za Dan zaljubljenih poslata je 1415. godine. Ovu poruku je vojvoda od Orleansa iz Francuske poslao svojoj dragoj kada je bio zatočen u Londonskoj kuli.

Sredinom 18. veka u Velikoj Britaniji slanje ljubavnih poruka postaje veoma popularno. Prve poruke su bile napravljene od čipke i papira, a smatraju se pretečom današnjih čestitki za Dan zaljubljenih.

Vremenom je slanje poruka povodom ovog praznika postalo toliko zastupljeno da su otvarane fabrike za proizvodnju ovih čestitki.

Za Dan zaljubljenih 2010. godine, poslato je oko milijardu čestitki, čime je ovaj praznik dospeo na drugo mesto po broju poslatih čestitki širom sveta. Na prvom mestu i dalje se nalazi Božić.

U Srbiji su najavljeni brojni koncerti za Dan zaljubljenih tako da će vaše savršeno veče posle koncerta u gradu u vašem domu biti upotpunjeno i jednim od velikih broja romantičnih filmova koje otvaramo od 7. do 21. februara u našem posebnom katalogu.

Filmovi Posle, Romansa u Maloj Italiji, Drugi čin, Kako voditi ljubav poput Engleza, Ljubav i ostale katastrofe, Savršena žena i drugi, čekaju vas u ovom posebnom ljubavnom katalogu koji smo posvetili Danu zaljubljenih. Uz EON, poklon katalog vam je dostupan bilo kada i bilo gde na svim uređajima – televizoru, mobilnom telefonu, tabletu i računaru.

U našem Video klubu čeka vas preko 23.000 naslova domaćih i stranih filmova, serija, crtanih filmova, dokumentaraca, najtraženijih emisija, HBO hitova i još mnogo toga za svačiji ukus.

Uživajte uz još bogatiji kućni bioskop – samo uz Total TV i SBB.

Pročitajte i Česta Pitanja naših korisnika vezano za uslugu Total TV-a

 

POZOVITE ZA DODATNI POPUST