O nama

Total TV (EON SAT TV) koristi tehnologiju koju je najjednostavnije opisati kao: kablovska preko satelita. Imamo veliki broj korisnika na teritoriji: Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Total TV (EON SAT TV) se odlikuje velikim brojem kanala preko 230 ukupno, najkvalitetnijom slikom i zvukom kao i stabilnošću signala. U našoj ponudi ima preko 30 kanala u HD rezoluciji. Veliki je izbor domaćih, regionalnih, sportskih, infomativnih, zabavnih, dečijih, muzičkih kanala… U okviru naše ponude možete gledati jedinstvene kanale u Srbiji poput N1, Nove S, Nove Sporta, Sport Klubova, IDJ TV-a.  Mesto pokretanja satelitske platforme su postojeći satelitski transponderi SBB-a na satelitu Eutelsat 16A, na lokaciji 16East.

Kompanija čini deo regionalne United Grupe koja posluje u šest zemalja bivše Jugoslavije, a u njenom sastavu nalaze se još i vodeći telekomunikacioni operatori: Telemach u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, SBB vodeći provajder televizije, interneta i telefonije u Srbiji, NetTV Plus, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta. Deo United grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dečiji i drugi Pay TV kanali u regionu – Sport klub, Cinemania, Ultra, Mini ultra, Lov i ribolov, N1 i Grand, kao i CAS Media, najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima u regionu.

Najveći podizvođač Total TV-a (EON SAT TV) na teritoriji Srbije je firma Viasat. Viasat doo je osnovan 2005. godine sa primarnom delatnošću u oblasti instalacije kablovske televizije, kao podizvođač najvećeg kablovskog operatera u Srbiji SBB-a.

Takođe, delatnosti naše firme uključuju i postavljanje i ugradnju antenskih sistema, video nadzora i satelitskih sistema.

Sa početkom usluge satelitske televizije SBB-a pod nazivom EON SAT TV, uključujemo se u instalaciju i distribuciju na teritoriji cele Srbije i vremenom postajemo  vodeći partnera EON SAT TV-a u toj oblasti sa velikim brojem ugrađenih sistema i još većim brojem zadovoljnih rezidencijalnih korisnika.

Možete nas naći u našoj poslovnici koja se nalazi u Beogradu, na Vračaru, u ulici Belička 9a.

POZOVITE ZA DODATNI POPUST