Praznična čarolija. Kraj godine se bliži, a potreba da odmorimo raste iz dana u dan. Kako je gledanje filmova jedna od omiljenih „slobodnih“ aktivnosti, televizijski sadržaj pred novogodišnje praznike postaje sve bogatiji, posebno kada su u pitanju filmovi koji bude dobro raspoloženje i pozitivnu energiju.

Kako nam FilmBox kanali uvek nude pravu stvar u pravo vreme, i ove godine poslednje dane 2022. možete provesti uz fenomenalne filmove, glumce i kadrove koji će u vaš dom uneti pravu prazničnu energiju.

Baš zbog toga, 23. decembra od 19:30h će se na kanalu FilmBox Premium emitovati film „Božićna romansa mog tate“. Otkad mu je supruga preminula, Dejvid muku muči sa Džuls, svojom kćerkom tinejdžerkom. Ona smatra da niko ne veruje u nju i da je niko ne razume, a Dejvid oseća da je sve bespomoćniji i usamljeniji. Da bi svom tati pronašla novu partnerku i nekoga ko će se zauzeti za nju, Džuls u Dejvidovo ime kreira onlajn profil na sajtovima za upoznavanje. Stvar iznenada postaje smehotresna, jer iako kandidatkinja ima na pretek, nijedna ne ispunjava Dejvidova, a ni Džulsina očekivanja. Da li će se sve promeniti do Božića? Duhovita i emotivna priča u prelepom božićnom raspoloženju!

Pogledajte ceo spisak kanala u Total TV paketima.

Zlatni Božić

I sutradan, 24. decembra na kanalu FilmBox Extra, u istom terminu možete uživati u komediji „Zlatni Božić“ koja govori o Džesiki, advokatici koja za Božić odlazi u kuću svojih roditelja. Kad otkrije da je kuća u kojoj je odrasla prodata strancu, Džesika traži način da je otkupi. Novom vlasniku, Majklu, pokušava da smesti hapšenje, ali se zapravo ne seća ko je on.

Ni FilmBox Stars kanal neće propustiti priliku da vam ulepša veče 26. decembra jer će film „Božićni poljubac“ emitovati takođe u 19:30h. Uživajte u praznična čarolija i novogodišnjim kadrovima dok se poznata dekoraterka, Prisila Hal, kao i njena asistentkinja, Vendi, utrkuju za pažnju Prisilinog popularnog dečka, dok uređuju njegovu kuću za praznike.

Pravo je vreme da se prepustite smehu, emocijama i fenomenalnim filmskim ostvarenjima. U Novu godinu uđite sa osmehom na licu i puni pozitivne energije, a sve to uz omiljene FilmBox kanale!

POZOVITE ZA DODATNI POPUST