Vaš #1 izbor usluge televizije

Total TV ima najveći broj preporuka od strane korisnika, pogotovo iz manjih mesta u Srbiji, koji su ranije imali velike probleme prilikom digitalizacije. Zahvaljujući Total TV više ne razmišljaju o anteni, prekidu signala, izboru kanala… Brzo, lako i efikasno!

Bilo gde u Srbiji

Bez tehničkih preduslova

Najkvalitetnija usluga televizije

 Akcija prvih 12 meseci 699 dinara do 30.11.2021.

Pozovite nas što pre na broj 060/45-35-410 kako bi mogli da uživate u najboljIm košarkaškim takmičenjima u Evropi ove zime – EUROLEAGUE i EUROCUP. Ekskluzivno samo na Total TV-u!

U našoj ponudi ima preko 230 kanala tako da svako od ukućana ima šta da gleda! Uz pomoć EON aplikacije koju možete koristiti na 3 mobilna uređaja, moći će svaki ukućanin da gleda svoj omiljeni sadržaj i da ne smeta drugima. Najpopularniji kanali su svakako N1, Nova S, Sport Klubovi, IDJ, FOX, HBO, Cinestar Premiere. Pogledaj celokupan spisak kanala raspoređen po paketima.

Utisci korisnika o Total TVu

Izdvajamo najčešće utiske i razloge zašto se korisnici odlučuju za Total TV.

“Volim i uživam da gledam sportske kanale. Najviše košarku i fudbal. Tražio sam dugo operatera koji će mi ponuditi kvalitetan sadržaj i HD sliku bez prekida i seckanja. Ovo mi je četvrta godina uz Total TV i ne bi ga nikad menjao! Jedva čekam da počne Evroliga i Evrokup kako bi gledao najbolju evropsku košarku. Dok ostali razmišljaju kako i gde će gledati utakmice ja imam Sport Klubove i ne brinem o tome.”

Nemanja, 32 godine.

“Ponuda kanala je takva da ne znam šta bih pre gledala. Emisije o prirodi i kuvanju su mi omiljene. Dok neretko i pustim Novu S ili N1 koje slušam u pozadini dok obavljam kućne aktivnosti. Naravno sve to dok ne uzmu deca daljinski i okrenu jedan od mnogih dečijih kanala, nakon čega nastavim da gledam na telefonu preko EON aplikacije “

Jasmina, 41 godine.

PRIJAVITE SE ZA PAKET