Srećni praznici! Tokom januara gledajte svoje omiljene emisije u specijalnim izdanjima na Nova!

Naši korisnici će svakodnevno biti informisani o svim važnim temama u okviru Dnevnika od 19.30.

U okviru jutarnjeg programa „Probudi se“, radnim danima od 6 do 9 časova, gledajte najbolje momente iz emisije tokom 2022. godine, a od 9. januara u studio se vraća voditeljka i urednica emisije Nevena Madžarević, koja će uz svoju jutarnju kafu pričati o najaktuelnijim temama.

Vikend izdanje jutarnjeg programa, emisija „Pokreni se“, 1. januara će biti na prazničnoj pauzi, ali se zato već za Božić vraća na male ekrane od 7 do 11 časova, a vi se spremite da božićno jutro provedete uz Danila Mašojevića!

Najbolje momente omiljene popodnevne zabavno-informativne emisije „Među nama“ iz 2022. godine moći ćete da pratite 2. i 3. januara, dok se 4. januara u 17.30 u studio vraća urednica i voditeljka Maja Nikolić.

Prve goste u Novoj godini Ivan Ivanović će u svom late night talk show programu ugostiti 20. januara od 21.30.

Nakon tradicionalne zabavne novogodišnje epizode pod nazivom Zlatna šolja, gde su nam srećnu Novu godinu poželeli Hristina Popović, Ana Đurić Konstrakta, Gordan Kičić i Tamburaši, uz omiljeni humoristično-satirični šou „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ opet ćete uživati od 25. februara u 21h.

Ceo program možete pratiti i uz EON mobilnu aplikaciju!

Vikendi će nam već od 15. januara u 20.30h biti ispunjeniji uz Olju Bećković i „Utisak nedelje“, uz pregled najvažnijih tema koje su ostavile najjači utisak, sa relevantnim stručnjacima koji će analizirati goruća pitanja iz društveno-političkog života.

U narednoj sezoni očekujte i nove epizode populatnog kviza „Želite li da postanete milioner“ i kulinarskog šou programa „Savršena večera“.

Pogledaj sve kanale iz Total TV ponude.

Još jednom – Srećni praznici uz Total TV.

POZOVITE ZA DODATNI POPUST