Otkrivena imena voditelja prve sezone popularnog svetskog formata

 

Postoji situacija u kojoj se i te kako isplati biti najveći gubitnik, kada onaj ko najviše izgubi – najviše i dobije!

Veliki svetski TV format „Najveći gubitnik“ uskoro stiže na Nova S gde će gledaoci pratiti živote 16 ekstremno gojaznih osoba koje će se boriti za gubitak suvišnih kilograma i veliku novčanu nagradu koja na kraju puta čeka pobednika.

U potpunoj izolaciji, uz mnogo emocija – suza, smeha, straha i uzbuđenja, svako od njih će pomerati sopstvene granice izdržljivosti. Kroz tri meseca odbacivanja loših navika i neverovatnih transformacija, emisiju će voditi poznata glumica Hristina Popović.

Profesionalnu podršku takmičarima pružaće popularna lica poslednje sezone emisije „Survivor“ i zaljubljenici u fitnes – Maša Kuprešanin i pobednik sezone Stefan Nevistić. Ovaj dvojac će u ulozi trenera usmeravati učesnike do pobede, kroz edukaciju i niz izazova, zadataka i prepreka, pomažući im da preokrenu svoje živote iz korena. Njima će u ovom nesvakidašnjem izazovu takođe pomagati stručan tim lekara, nutricionista i psihologa.

Emisija „Najveći gubitnik“ je već postala globalni fenomen. Prikazuje se u više od 200 zemalja sveta i do sada ju je gledalo više od 100 miliona ljudi.

 

Pročitaj ostale Vesti i Informacije sa našeg sajta.

POZOVITE ZA DODATNI POPUST