Januar i praznična atmosfera su najbolje vreme za bindžovanje filmova i serija, a mi smo pripremili mnogo novih naslova u sklopu naših najgledanijih kataloga u Video Klub!

Spremite se jer vas 16. januara ut Total TV čeka premijera poznate serije „The last of us“ samo u HBO OD katalogu. Prva sezona serije koja je nastala po čuvenoj igrici, donosi 9 uzbudljivih epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Pedro Paskal, u ulozi Joela, je jedan od preživelih i unajmljen je da prokrijumčari 14-godišnju devojčicu Elie, koju tumači Bela Ramzi. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i zavise jedno od drugog da bi preživeli.

Na Cinestar Premiere Plus katalogu od 1. januara možete pogledati film „Čudovišta iz moje porodice 2“, nastavak velikog animiranog hita iz 2017. godine, koji je i adaptacija istoimenog bestselera Emmy-em nagrađenog autora Davida Saflera. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda iz kandži Lovca na čudovišta, porodica Višbon se ponovno pretvara u vampira, Frankenštajnovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, porodica čudovišta ponovno putuje celim svetom kako bi spasili svoje prijatelje, stekli nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da “Niko nije savršen”.

Najmlađi članovi porodice u okviru Pickbox kataloga od 1. januara mogu uživati u Dosije Ipkres crtanom filmu! Dok Hladni rat besni, Hari Palmer, bivši krijumčar koji je nevoljno postao špijun, nađe se u središtu opasne tajne misije u kojoj mora da upotrebi svoje veze kako bi našao nestalog britanskog nuklearnog naučnika!

Srećni praznici uz EON i Video Klub!

POZOVITE ZA DODATNI POPUST